padelLink lancerer version 2.0

Ny opdateret version med 4 nye funktioner

padelLink har haft en fantastisk opstart – og vi er på vej mod 10.000 brugere.

Kun 3 måneder efter lanceringen af padelLink er vi allerede klar med version 2.0.

Du kan nu vælge præcis hvilke tidspunkter på ugen du ønsker at modtage invitationer til kampe. Du vælger altså præcis hvornår du gerne vil spille i ”Dit filter”.

Alle dine spillede kampe bliver nu gemt i et personligt ”Arkiv” under ”Mine kampe” – og alle kamp-deltagere kan registrere resultatet på arkiv-kortet. Du kan altså altid tjekke tidligere spillede kampe – både i relation til deltagere og resultater. Og du kan tilføje noter i ”Om kampen”. padelLink bliver Danmarks største arkiv over spillede padel-kampe!

Du kan nu sælge og købe en bane-time i padelLink. Har du en reservation, som du gerne vil sælge, så kan du sælge den via ”Opret” – og bane-timen bliver synlig i kamp-karussellen. Alle kan anmode om at købe. padelLink vil altså fremover tilbyde dig endnu flere spil-muligheder – stadig tilpasset 100% til dit filter.

Chat er nu muligt mellem de 4 spillere, der har accepteret kampen. Det er altså muligt at aftale praktiske detaljer og forberede kampen. Og efter kampen er det stadig muligt at chatte sammen – og evt. aftale at sætte en revanche op i padelLink. Chat-ikonet optræder øverst til højre på de kamp-kort, hvor du er tilmeldt.

Alt i alt er padelLink blevet endnu mere bruger-venligt – og det betyder FLERE OG BEDRE PADEL-KAMPE TIL DIG.

Tak for støtten til padelLink.